Yritys

Kh-Kiinteistöpalvelut

KH-KIINTEISTÖPALVELUT

Kh-Kiinteistöpalvelut sai alkunsa vuonna 1989 yhdestä paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Nykyään toimimme pääkaupunkiseudulla, Sipoossa, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa. Toimintamme on organisoitu paikallisiin huoltoyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaitaan nopeasti ja laadukkaasti. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen huoltoon. Tänä päivänä meitä Kh-laisia on jo noin 800.

KIINTEISTÖHUOLLON PAIKALLISTUNTEMUS

Toimintamme kulmakiviä ovat paikallistuntemus, aktiivinen ja ennakoiva huoltotoiminta sekä normaalia kiinteistönhuoltoa tukevat oheispalvelut – helpotamme sekä asukkaan, taloyhtiön hallituksen että isännöitsijän arkea! Suurin osa asunto-osakeyhtiöiden huolto- ja kunnossapitotarpeista voidaan kattaa Kh:n omilla palveluilla.

Paikallisella lähiyksikkömallilla yhdistämme pienen huoltoyhtiön joustavan asiakaspalvelun suuren yhtiön vakauteen ja resursseihin. Tämä näkyy hyvänä laatuna ja pienenä asiakasvaihtuvuutena.

Toimintamme mottona on ”Havaitsemme ja hoidamme!”. Haluamme tarjota asiakkaillemme viihtyisän ja huolletun asuinympäristön sekä kustannustehokkaan ja kiinteistön arvon varmistavan huoltotoiminnan. Kun viat ja puutteet korjataan ennakoiden, kustannukset jakautuvat tasaisesti elinkaaren ajalle.

AJANKOHTAISTA

 

3.5.2018 Kh-Kiinteistöpalvelut -konsernin toimitusjohtaja vaihtuu. Nykyinen toimitusjohtaja Tiina Nieminen siirtyy toisen yhtiön palvelukseen 1.6.2018 alkaen. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jussi Niemelä, joka aloittaa toimessaan 14.5.2018. Jussi Niemelä on toiminut aiemmin seitsemän vuotta Delete Group Oyj:n toimitusjohtajana.

23.4.2018 Oululainen Kiinteistöhuolto Action Oy osaksi Kh-Kiinteistöpalveluita

1.4.2018 Espoossa toimivat Rewest Oy, Kiinteistöhuolto Jaakola Oy, KDS-Yhtiöt Oy, Viherlaakson Huolto Oy, Huoltovalkama Oy sekä Larun Kiinteistöpalvelu Oy ovat muodostaneet 1.4.2018 yhtiön nimeltä Espoon Kiinteistöpalvelut Oy.

22.3.2018  Kh-Kiinteistöpalvelut on ostanut Herukan Kiinteistöhuollon Oulusta.

14.2.2018  Kh-Kiinteistöpalvelut on ostanut City-Miksa Oy:n ja Energia Hoito JPS Oy:n koko osakekannat.

Kh-Kiinteistöpalveluiden konsernirakenne 04/2018