Yritys

Tule meille töihin!

KH-KIINTEISTÖPALVELUT

Kh-Kiinteistöpalvelut sai alkunsa vuonna 1989 yhdestä paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Nykyään toimimme pääkaupunkiseudulla, Sipoossa, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa. Toimintamme on organisoitu paikallisiin huoltoyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaitaan nopeasti ja laadukkaasti. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen huoltoon. Tänä päivänä meitä on jo 1100 Koohoolaista!

KIINTEISTÖHUOLLON PAIKALLISTUNTEMUS

Toimintamme kulmakiviä ovat paikallistuntemus, aktiivinen ja ennakoiva huoltotoiminta sekä normaalia kiinteistönhuoltoa tukevat oheispalvelut. Helpotamme sekä asukkaan, taloyhtiön hallituksen että isännöitsijän arkea! Suurin osa asunto-osakeyhtiöiden huolto- ja kunnossapitotarpeista voidaan kattaa Kh:n omilla palveluilla.

Paikallisella lähiyksikkömallilla yhdistämme pienen huoltoyhtiön joustavan asiakaspalvelun suuren yhtiön vakauteen ja resursseihin. Tämä näkyy hyvänä laatuna ja pienenä asiakasvaihtuvuutena.

Toimintamme mottona on ”Havaitsemme ja hoidamme!”. Tarjoamme asiakkaillemme viihtyisän ja huolletun asuinympäristön sekä kustannustehokkaan ja kiinteistön arvon varmistavan huoltotoiminnan. Kun viat ja puutteet korjataan ennakoiden, kustannukset jakautuvat tasaisesti elinkaaren ajalle.

Kiinnostuitko? Jätä tarjouspyntö tai ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme auttaa!