Meille töihin

Kh-Kiinteistöpalvelut

Meillä on tarjolla töitä kiinteistöpalvelualan ammattilaisille, kuten kiinteistönhoitajille ja siivoojille. Tällä sivulla näet kaikki Kh-Kiinteistöpalveluilla avoinna olevat työpaikat. Jos kiinnostut avoinna olevasta tehtävästä, täytä sähköinen hakulomake, joka löytyy jokaisen työpaikkailmoituksen lopusta.

Mikäli meillä ei ole sinulle sopivaa paikkaa auki, voit täyttää avoimen hakemuksen, jonka löydät sivun oikeasta laidasta. Kerro meille minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä. Suosittelemme ensisijaisesti hakua avoimeen tehtävään. Näin voimme varmistaa, että olet varmasti mukana sinua kiinnostavissa hauissa.


Kausityöntekijä, Kh-Sami

Oletko opiskelija tai muuten lisätienestejä etsivä? Meillä on tarjolla lumihommia! Lue ilmoitus ja lähetä hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.12.

Lue lisää

Siivooja, Keski-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy

Tule pitämään kanssamme asuinkiinteistöjemme viihtyvyydestä huolta ja liity joukkoomme! Haemme Siivoojaa Sörnäisiin. Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 9.12.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Espoon Kiinteistöpalvelut

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Tsekkaa tämä kiinteistönhoitajan paikka ja jos kiinnostuit, hae tehtävää viimeistään 30.11.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja/konekuski, Taka-Töölön Huolto

Sinä koneajotaitoinen kiinteistönhoitaja, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä! Nyt sellaista olisi tarjolla. Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 9.12. tai vaikka heti.

Lue lisää

Siivooja, Taka-Töölön Huolto

Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Haemme siivoojaa Taka-Töölön alueelle. Jos monipuolinen ja  fyysinen tekeminen kiinnostaa, hae tehtävää viimeistään 9.12.

Lue lisää

Siivooja, Kiinteistöhuolto Sami

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja liikkuvaa työtä! Nyt olisi haussa siivooja Helsingin alueelle. Lue ilmoitus ja lähetä meille hakemuksesi 14.12. mennessä.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Arabian Huolto

Tervetuloa meille töihin monipuoliseen kiinteistönhoitajan tehtävään Arabian alueelle! Hae tehtävää viimeistään 2.12, mutta toimithan ripeästi sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja

Haemme kiinteistönhoitajaa Helsingin keskustan alueelle. Tahdotko olla osa kehittyvää porukkaamme? Tule meille töihin! Hae tehtävää viimeistään 25.11.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Espoon Kiinteistöpalvelut Oy

Oletko etsimämme ahkera kiinteistönhoitaja Espoon alueelle? Tervetuloa meille töihin! Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 29.11.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Espoon Kiinteistöpalvelut Oy

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä? Lauttasaaressa olisi kiinteistönhoitajan paikka tarjolla. Voit olla kokeneempi konkari tai alanvaihtaja. Odotamme hakemustasi 29.11. mennessä, mutta ethän jätä hakua viime tippaan.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Itäväylän Kiinteistöhuolto Oy

Etsimme joukkoomme kiinteistönhoitajaa. Tutustu tarkemmin avoinna olevaan tehtävään ja ilahduta meitä hakemuksellasi viimeistään 2.12.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja / ulkoaluetyöntekijä, Pestok Oy

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Tsekkaa tämä  kiinteistönhoitajan paikka ja jos kiinnostuit, hae tehtävää viimeistään 2.12.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja Sipooseen

Haemme joukkoomme vahvistusta ja etsimme nyt ahkeraa kiinteistönhoitajaa Sipooseen! Jos monipuoliset kiinteistönhuollon tehtävät kiinnostaa, tartu mahdollisuuteen ja hae tehtävää. Odotamme hakemustasi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 18.11.

Lue lisää

Tule meille
töihin.

Täytä hakemus