Meille töihin

Kh-Kiinteistöpalvelut

Meillä on tarjolla töitä kiinteistöpalvelualan ammattilaisille, kuten kiinteistönhoitajille ja siivoojille. Tällä sivulla näet kaikki Kh-Kiinteistöpalveluilla avoinna olevat työpaikat. Jos kiinnostut avoinna olevasta tehtävästä, täytä sähköinen hakulomake, joka löytyy jokaisen työpaikkailmoituksen lopusta.

Mikäli meillä ei ole sinulle sopivaa paikkaa auki, voit täyttää avoimen hakemuksen, jonka löydät sivun oikeasta laidasta. Kerro meille minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä. Suosittelemme ensisijaisesti hakua avoimeen tehtävään. Näin voimme varmistaa, että olet varmasti mukana sinua kiinnostavissa hauissa.


Kiinteistönhoitaja, Espoon Kiinteistöpalvelut Oy

Haemme kiinteistönhoitajaa Espooseen. Tervetuloa osaksi mainiota porukkaamme ja hae tehtävää viimeistään 30.12.

Lue lisää

Siivooja, Keski-Helsingin Kiinteistöhuolto

Oletko etsimämme siivooja? Odotamme sinua innolla tiimiimme, joten lähetä hakemuksesi meille jo tänään, kuitenkin viimeistään 13.1.

Lue lisää

Siivooja, Länsi-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy

Oletko hakemamme reipas ja oma-aloitteinen siivooja? Lue ilmoitus ja lähetä meille hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 13.1.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Keski-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy

Haemme kiinteistönhoitajaa Keski-Helsinkiin. Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimesitään 6.1.2019.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, SF ammattimies

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Oletko jo kokenut kiinteistöpalvelualan ammattilainen tai kaipaatko vaihtelua urallesi? Haemme kiinteistönhoitajaa Helsingin keskustaan. Lähetä meille hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.12.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Kotikadun Kiinteistöpalvelu

Haemme joukkoomme vahvistusta ja etsimme nyt ahkeraa kiinteistönhoitajaa Helsinkiin. Tartu mahdollisuuteen ja hae tehtävää 31.12. mennessä.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Kiinteistöhuolto Grönvall

Mikäli kiinteistönhoitajan vaihtelevat tehtävät kiinnostavat, lue tämä ilmoitus ja jätä hakemus viimeistään 21.12.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Espoon Kiinteistöpalvelut Oy

Etsimme joukkoomme kiinteistönhoitajaa. Tutustu tarkemmin avoinna olevaan tehtävään ja ilahduta meitä hakemuksellasi viimeistään 31.12.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Espoon Kiinteistöpalvelut Oy

Oletko uusi etsimämme kiinteistönhoitaja? Tervetuloa meille töihin! Hae tehtävää viimeistään 31.12.

Lue lisää

Toimistosihteeri, Tuusulanväylän Huolto Oy

Etsimme työkaveriksemme toimistosihteeriä! Jos koet tehtävän omaksesi, lähetä meille hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 16.12.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Kiinteistöhuolto Sami

Etsimme työkaveriksemme kiinteistönhoitajaa Länsi-Helsinkiin. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 28.12.

Lue lisää

Laadunvalvoja, Kh-Kiinteistöpalvelut Oy

Laadunvalvontatiimimme etsii uutta vahvistusta! Jos työt laadunvalvonnan ja sen kehittämisen parissa kiinnostaa, tämä paikka on sinulle tehty! Hae tehtävää viimeistään 16.12.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Juhan Talonmiespalvelu

Jos pidät monipuolisesta tekemisestä kiinteistönhoidon parissa, meillä on sinulle sopiva paikka! Haemme kiinteistönhoitajaa Vuosaareen. Lue ilmoitus ja lähetä meille hakemuksesi viimeistään 16.12.

Lue lisää

Kausityöntekijä, Kh-Sami

Oletko opiskelija tai muuten lisätienestejä etsivä? Meillä on tarjolla lumihommia! Lue ilmoitus ja lähetä hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.12.

Lue lisää

Siivooja, Keski-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy

Tule pitämään kanssamme asuinkiinteistöjemme viihtyvyydestä huolta ja liity joukkoomme! Haemme Siivoojaa Sörnäisiin. Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 9.12.

Lue lisää

Siivooja, Taka-Töölön Huolto

Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Haemme siivoojaa Taka-Töölön alueelle. Jos monipuolinen ja  fyysinen tekeminen kiinnostaa, hae tehtävää viimeistään 9.12.

Lue lisää

Siivooja, Kiinteistöhuolto Sami

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja liikkuvaa työtä! Nyt olisi haussa siivooja Helsingin alueelle. Lue ilmoitus ja lähetä meille hakemuksesi 14.12. mennessä.

Lue lisää

Tule meille
töihin.

Täytä hakemus