Meille töihin

Kh-Kiinteistöpalvelut

Meillä on tarjolla töitä kiinteistöpalvelualan ammattilaisille, kuten kiinteistönhoitajille ja siivoojille. Tällä sivulla näet kaikki Kh-Kiinteistöpalveluilla avoinna olevat työpaikat. Jos kiinnostut avoinna olevasta tehtävästä, täytä sähköinen hakulomake, joka löytyy jokaisen työpaikkailmoituksen lopusta.

Mikäli meillä ei ole sinulle sopivaa paikkaa auki, voit täyttää avoimen hakemuksen, jonka löydät sivun oikeasta laidasta. Kerro meille minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä. Suosittelemme ensisijaisesti hakua avoimeen tehtävään. Näin voimme varmistaa, että olet varmasti mukana sinua kiinnostavissa hauissa.


Kiinteistönhoitaja, Espoon Kiinteistöpalvelut Oy

Tahdotko osaksi kehittyvää ja ammattitaitoista porukkaamme? Kiinteistönhoitaja, hae meille töihin. Sinua odottaa mukavat hommat kiinteistönhoidon parissa. Hae paikkaa viimeistään 18.11.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja, Länsi-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy

Pidätkö monipuolisesta tekemisestä kiinteistönhoidon parissa? Oletko uusi etsimämme kiinteistönhoitaja? Tervetuloa meille töihin!

Lue lisää

Siivooja, Länsi-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy

Oletko hakemamme siivooja Kannelmäen ja Munkkiniemen alueelle? Lue työpaikkailmoitus ja jos kolahti, hae tehtävää viimeistään 15.11.

Lue lisää

Siivooja, Länsi-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy

Haemme siivoojaa Oulunkylän alueelle. Oletko sinä uusin tulokkaamme siivouspalveluissa? Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa viimeistään 12.11.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja / ulkoaluetyöntekijä, Pestok Oy

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Tsekkaa tämä  kiinteistönhoitajan paikka ja jos kiinnostuit, hae tehtävää viimeistään 2.12.

Lue lisää

Tekninen kiinteistönhoitaja Keravan, Järvenpään ja Vantaan alueelle

Etsimme joukkoomme teknistä kiinteistönhoitajaa. Haluatko päästä mukaan mukavaan porukkaamme? Tutustu tarkemmin avoinna olevaan tehtävään ja lähetä hakemuksesi viimeistään 4.11.

Lue lisää

Kiinteistönhoitaja Sipooseen

Haemme joukkoomme vahvistusta ja etsimme nyt ahkeraa kiinteistönhoitajaa Sipooseen! Jos monipuoliset kiinteistönhuollon tehtävät kiinnostaa, tartu mahdollisuuteen ja hae tehtävää. Odotamme hakemustasi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 18.11.

Lue lisää

Kiinteistöhuoltomies, 5 paikkaa, Kiinteistöhuolto Sami Oy

Haemme viittä kausityöntekijää osa-aikatöihin Helsingin alueelle talven kunnossapitotöihin. Tehtävä sopii mainiosti esim. opiskelijalle. Hae tehtävää viimeistään 22.10.

Lue lisää

Tule meille
töihin.

Täytä hakemus